Deze actie is een initiatief van Besparenkan en onderdeel van Motto Products B.V.. Motto Products B.V. is o.a. een online marketing organisatie die voor derden online campagnes ontwikkelt t.b.v. het verzamelen van consumenteninformatie die actief interesse tonen in het product/aanbieding van de initiatiefnemer.


Om deel te nemen aan de actie wordt toestemming verleend aan Besparenkan om de klant eenmalig telefonisch te benaderen met een voorstel voor een overstap naar een andere energieleverancier. Besparenkan treedt op als bemiddelaar tussen de klant en de energieleverancier en ontvangt daarvoor een vergoeding van de energieleverancier. Besparenkan heeft bij telefonisch advies gekozen voor een samenwerking met drie geselecteerde leveranciers, te weten Elegant, Engie en Octa+ waarvan wij speciaal door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert. Dit zijn de laagste tarieven die Besparenkan u telefonisch kan aanbieden.


Inzage en wijzigingen van uw gegevens

Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.


Telefonisch:

016 980117

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur


E-mail:

info@besparenkan.be


Post:

Motto Products B.V.

t.a.v. afdeling Communicatie

Hendrik van Veldekesingel 150/35

3500 Hasselt


KvK-nummer 14056449